Cătălin Ivan candidează la europarlamentare din partea PRODEMO

Europarlamentarul neafiliat Cătălin Ivan s-a înscris în competiţia pentru alegerile europarlamentare din partea noului partid PRODEMO, acesta depunând la BEC peste 200.000 de semnături necesare validării candidaturii sale, a transmis formaţiunea într-un comunicat de presă.

Biroul Electoral Central a aprobat, joi, listele cu 218.000 de semnături depuse de către europarlamentarul neafiliat Cătălin Ivan pentru a înscrie noul său partid politic, PRODEMO, în cursa electorală pentru Parlamentul European. „România este acolo unde trăieşte fie şi un singur român. PRODEMO este Alternativa pentru Demnitate Naţională a tuturor românilor, oriunde s-ar afla”, a declarat Cătălin Ivan după înscrierea PRODEMO la BEC. Acesta a adăugat că noua sa formaţiune este cel mai modern proiect politic din Europa, care va funcţiona total transparent, atât în ceea ce priveşte activitatea şi finanţarea, cât şi alegerea reprezentanţilor pentru funcţiile publice.

„PRODEMO propune pentru Parlamentul European o listă cu candidaţi care nu au făcut niciodată politică, realizaţi profesional şi cu o pasiune comună: dragostea pentru România”, a subliniat Ivan. Noul partid are ca obiective redobândirea demnităţii naţionale ca sumă a demnităţii fiecărui român, susţinerea familiei naturale, consimţită prin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie, valorificarea, în ţară, a competenţei, creativităţii şi excelenţei românilor, sprijinirea luptei împotriva corupţiei, corectă, depolitizată şi recuperarea cu prioritate a averilor ilicite, potrivit sursei citate.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!