Dacian Cioloș, atac la adresa PNL și PSD: „Incompetența are culoare politică”

Europarlamentarul Dacian Cioloș a lansat un atac dur la adresa PNL și PSD.

Cioloș afirmă că deși virusul nu are culoare politică, „incompetența are culoare politică și este marcă înregistrată a celor două partide care fac jocurile în parlament și în guvern”.

Sunt perfect de acord cu președintele Iohannis că virusul nu are culoare politică. Dar haideți să spunem adevărul: incompetența are culoare politică și este marcă înregistrată a celor două partide care fac jocurile în parlament și în guvern în clipa de față.

Știam că vine valul doi, știam că avem probleme de testare, știam că lucrurile pot scăpa de sub control. Iată că astăzi avem și cifre pentru a confirma temerile noastre. Vinovații sunt cei care de 30 de ani alternează la putere și nu au pregătit aparatul administrativ și societatea pentru momentele de criză.

În ritmul acesta, cu voturi suficiente pentru a guverna încă 30 de ani, România va fi la fel. Nu se va schimba nimic în bine. Responsabilitățile trebuie asumate fără nicio ezitare. Într-o situație de criză internațională, în care o planetă întreagă își numără morții și încearcă să găsească soluții medicale, Parlamentul și Guvernul României se joacă de-a politica, spre rușinea lor și drama cetățenilor”, a postat liderul PLUS, pe pagina sa de socializare.

 

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!