Dan Barna: „Sunt foarte optimist că voi fi în turul doi alături de candidatul PNL”

Candidatul USR pentru alegerile prezidențiale, Dan Barna, a anunțat că vineri, la Sibiu, își va lansa programul de președinte, afirmând că este foarte optimist că va ajunge în turul doi al alegerilor.

Este o luptă pentru poziția a doua. Sunt foarte optimist că voi fi în turul doi alături de candidatul PNL. De luni o să încep turneul în țară. Am fost două săptămâni în Diaspora. Vineri, la Sibiu, îmi voi și lansa programul meu de președinte, viziunea de țară. Toate acestea mă vor duce în turul doi. (Sibiu n.r.) este orașul meu și vreau să încep campania de acasă. Fiecare dintre noi ne luăm energia de unde ne-am născut. Este într-adevăr un element simpatic pentru campania din România de anul acesta ca ambii candidați în turul doi să fie din Sibiu. Va fi interesant„, a declarat, în Parlament, Dan Barna.

Lista candidaturilor rămase definitive la prezidențiale cuprinde 14 persoane. Biroul Electoral Central (BEC) a stabilit, prin tragere la sorți, ordinea pe buletinele de vot a candidaților la alegerile prezidențiale. Primii cinci sunt Klaus Iohannis – susținut de PNL, Theodor Paleologu – PMP, Dan Barna – Alianța USR PLUS, Kelemen Hunor – UDMR și Viorica Dăncilă – PSD.

Alegerile prezidențiale au loc pe 10 noiembrie în țară și între 8 si 10 noiembrie în străinătate.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!