Europarlamentarul PSD Răzvan Popa crede că Ludovic Orban ar trebui să se autosuspende din viaţa politică a României

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa susţine că afirmaţiile preşedintelui PNL, referitoare la excluderea PSD sau ALDE din familiile politice europene de apartenenţă sunt absolut scandaloase. Răzvan Popa susţine că Ludovic Orban ar trebui să se autosuspende din viaţa politică a României pentru că nu apără interesele ţării noastre în faţa politicienilor din PPE.

„Ludovic Orban face afirmaţii absolut scandaloase cu privire la PSD şi ALDE. Nu este treaba lui Orban să vorbească despre relaţia dintre PSD şi familia politică socialistă europeană. Ludovic Orban ar trebui să se preocupe de apărarea intereselor româneşti în faţa politicienilor anti-români din PPE. În schimb, PNL şi preşedintele său sunt preocupaţi doar să câştige bună-voinţa aceloraşi politicieni.

Tocmai pentru această atitudine, preşedintele PNL ar trebui să se suspende din politica românească. România are nevoie de lideri puternici, capabili să îi apere interesele în plan european, nu de figuri umile aşa cum este Ludovic Orban”, susţine Răzvan Popa.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!