Klaus Iohannis a publicat principalele obiective ale unui nou mandat

Președintele Klaus Iohannis a făcut public programul prezidențial, care cuprinde obiectivele unui nou mandat de șef al statului. 

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Iohannis afirmă că principalul obiectiv vizat este revenirea României la normalitate.

După trei ani marcați de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eșuat în toate domeniile esențiale – economic, social, politic și instituțional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România.

Dragi români,
Doar uniți vom depăși, în sfârșit, toate etapele de tranziție ale perioadei post-decembriste și vom începe dezvoltarea autentică a României.
Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generații de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Știu care sunt pașii de urmat și voi aduce alături de mine toate partidele și pe toți oamenii onești pentru a construi România normală!
Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale, precum ce ne definește ca națiune, cu ce ne identificăm în lume și în Europa, care sunt obiectivele naționale prioritare și ce avem de făcut pentru a le atinge.
Vă invit să citiți Programul meu Prezidențial și să urmăriți, pe 27 octombrie, dezbaterea publică a viziunii mele pentru România Normală!
#PentruRomâniaNormală https://iohannis.ro/program/”, 
se arată în postarea președintelui.

Sursa foto: presidency.ro

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!