Petre Daea depune moțiune simplă împotriva ministrului Agriculturii: „De la instalarea guvernului Orban nu am putut găsi niciun canal de comunicare. Nici telefon, nici întâlniri”

Fostul ministru al Agriculturii în Guvernul PSD, Petre Daea, a anunţat că partidul din care face parte va depune moţiune simplă împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros, motivând că social-democraţi au apelat la această metodă deoarece nu au găsit niciun canal de comunicare cu ministrul. De asemenea, Daea a mai afirmat că, de la începutul guvernării PNL, toate programele din agricultură au fost fie blocate, fie întârziate.

De la instalarea guvernului Orban nu am putut găsi niciun canal de comunicare. Nici telefon, nici întâlniri. Abandonând dialogul partidul a fost nevoie să apelăm la instrumente democratice.

De la începutul guvernării toate programele din agricultură, fie au fost blocate, fie au fost întârziate, fie au fost stabilite mecanisme care să întârzie activitatea fermierilor.

În locul acestor programe deosebite, ei au introdus analizele, au introdus controalele, folosindu-se de acest mod extrem de dăunător pentru țară și acela de a nu face nimic și de a controla ce au făcut alții”, a explicat fostul ministru al Agriculturii.

Petre Daea a explicat motivele marţi, într-o conferinţă de presă.

Sursa Foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!