Raluca Turcan avertizează: „În unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD”

Vicepremierul Guvernului Orban, Raluca Turcan, afirmă că liberalilor le-a fost semnalat faptul că în unele școli au început să apară materiale de propagandă pro PSD. 

Într-o postare pe pagina sa de socializare, Turcan solicită inspectorilor școlari, directorilor și cadrelor didactice să respingă astfel de acțiuni.

Atenție la propaganda electorală în școli!

Solicităm inspectorilor școlari, directorilor de școli și cadrelor didactice să respingă orice formă de propagandă electorală în unitățile de învățământ.

Ne-a fost semnalat faptul că în unele școli au apărut materiale de propagandă pro-PSD. Astfel, în județul Vrancea, au fost distribuite așa-zise sondaje cu întrebări vădit tendențioase. Hârtiile purtau antetul unei asociații-fantomă și conțineau întrebări referitoare la activitatea Guvernului PNL și a președintelui Klaus Iohannis, iar una făcea trimitere la o realizare a Guvernului Dăncilă.

Spre deosebire de campania deschisă și directă a Președintelui Klaus Iohannis, PSD recurge la manipulări și minciuni. Reamintim că propaganda electorală este strict interzisă în școli.

Ne dorim o Românie normală, în care școala să rămână strict un spațiu al educației de calitate, nu un canal de propagare a mesajelor politice”, se arată în postarea vicepremierului.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!