Raluca Turcan: „La încrederea de care se bucură PNL în Bucureşti, putem câştiga Primăria Capitalei”

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat că Primăria Capitalei poate fi câştigată de către candidatul PNL, având în vedere încrederea de care se bucură partidul în rândul bucureştenilor.

Invitată la Realitatea Plus, luni seara, vicepremierul a declarat că „Noi, în momentul de faţă, plecăm de la premisa, la oamenii pe care îi avem în partid, că vom avea candidatul la Primăria Capitalei din partea PNL. Am indus ideea că noi o să avem un candidat foarte bun. (…) Eu în continuare cred că, la încrederea de care se bucură PNL în Bucureşti, cu candidaţii pe care îi avem, noi putem câştiga Primăria Capitalei cu PNL”.

Ea a adăugat că există posibilitatea unor discuţii „mai aplicate” cu celelalte forţe de dreapta pe tema candidatului la Primăria Capitalei doar dacă alegerea primarilor nu va putea fi făcută în două tururi de scrutin sau dacă sondajele vor arăta că există riscul ca reprezentantul PNL să nu câştige această competiţie.

Dacă vom vedea din analize, din sondaje că există un risc ca propriul nostru candidat să nu câştige această competiţie, ceea ce eu nu cred, nu ignorăm, pentru că aici intervine partea de responsabilitate politică. (…) Dacă, prin absurd, s-ar rămâne la alegerea primarilor într-un singur tur, atunci, da, cred că discuţiile trebuie să fie un pic mai aplicate”, a spus Turcan.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!