Reacția PSD la apelul lui Iohannis: „Singurul apel pe care trebuie să-l facă este față de Guvern, să nu mai fure”

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, a declarat, joi, că „românii nu au nevoie de raportări triumfaliste, ci de soluții concrete”, iar singurul apel la responsabilitate pe care trebuie să-l facă acum președintele este față de guvernul Orban, „să nu mai fure și să renunțe la abuzuri”.

Singurul apel la responsabilitate pe care trebuie să-l facă acum președintele este față de guvernul Orban, să nu mai fure, să renunțe la abuzuri și să guverneze pentru români și nu doar pentru propriile interese electorale. Românii nu au nevoie de raportări triumfaliste, ci de soluții concrete. Apreciem deschiderea de acum a președintelui Iohannis spre dialog, dar este prea puțin și prea târziu”, a declarat Lucian Romașcanu, în cadrul unei declarații de presă.

Referitor la Legea carantinei și izolării, Romașcanu a mai spus că Parlamentul muncește să corecteze „toate încălcările fragrante de drepturi și libertăți propuse de guvern”.

Indiferent cât de mult încearcă președintele să dea vina pe toată lumea, pe români, pe clasa politică, pe Parlament, pe greaua moștenire, Klaus Iohannis nu de poate spăla pe mâini de rezultatele guvernului său, de jaful făcut în timp ce românii stăteau în case, de distrugerea premeditată a economiei, de suferințele provocate românilor lăsați în afara spitalelor”, a mai spus purtătorul de cuvânt al PSD.

Purtătorul de cuvânt al social-democraților a mai spus că nu l-a văzut pe Klaus Iohannis să iasă şi să tragă de mânecă Guvernul PNL atunci când furau şi nici acum, în ultimul ceas, când liberalii au transformat România în oaia neagră a Europei.

Nu l-am văzut pe Iohannis să iasă şi să îi tragă de mânecă pe liberali când furau cu nesimţire, prin contracte cu măşti, combinezoane, echipamente de protecţie, dezinfectanţi. Nu l-am văzut pe Klaus Iohannis să îi tragă de mânecă pe liberali când chefuiau la Guvern, în dispreţul tuturor regulilor impuse românilor, sfidând o ţară întreagă. Nu l-am văzut pe Klaus Iohannis să iasă public şi să-i tragă de mânecă pe liberali nici măcar acum că România este transformată acum de Guvernul său în oaia neagră a Europei.  Nu l-am văzut pe Klaus Iohannis să iasă public, şi să îi tragă de mânecă pe liberali atunci când refuzau mâinile întinse de Opoziţie pentru un dialog constructiv, pentru gestionarea în comun a pandemiei de coronavirus. E ruşinos ca, după 8 luni, de guvernare să dai vina tot pe greaua moştenire”, a conchis Lucian Romaşcanu.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!