Sondaj INSCOP: Nicușor Dan, 9% avans în fața Gabrielei Firea

Un sondaj INSCOP realizat la comanda PNL arată că Nicușor Dan are aproape nouă procente avans față de Gabriela Firea. Potrivit datelor studiului, candidatul opoziției ar obține 54,4% din voturi, iar actualul primar al Bucurestiului ar lua 45,6%.

Participantii la sondaj au fost întrebați „Dacă pentru funcția de primar general al Capitalei s-ar prezenta în alegeri doar doi candidați – Gabriela Firea, susținută de PSD, Pro România și ALDE, respectiv Nicușor Dan, susținut de PNL, USR-PLUS și PMP – cu care dintre ei ați vota?”

56,1% au răspuns că direcția în care se îndreaptă Capitala este una greșită și numai 40,3% au răspuns că lucrurile merg spre bine.

Sondajul de opinie a fost realizat prin telefon în perioada 20 – 26 iunie 2020, la care au răspuns 1120 de persoane cu domiciliul permanent sau flotant în municipiul București. Eroarea maximă admisă a datelor este de ± 2,9%, la un grad de încredere de 95%.

Nu mă bat cu nimeni în sondaje. Și domnul Dragnea se lăuda cu procente uriașe în sondaje cu 3 luni înainte de europarlamentare iar rezultatul a fost dezastruos. Așa și acum. Se laudă cu ce nu există în realitate. Cel mai corect sondaj se realizează în ziua votului. Am convingerea că bucureștenii vor vota un om implicat, harnic, priceput, tenace. PNL/PDL au blocat toate proiectele benefice pentru oameni, din Capitală, prin majoritatea din Consiliul general. Investiții pe care eu le-am deblocat și finalizat”, a spus Gabriela Firea, potrivit Digi24.

Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!