Traian Băsescu: „Am discutat cu Tomac să aibă în vedere candidatura mea la Primăria Capitalei”

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat că a avut o discuție cu liderul Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, în vederea unei eventuale candidaturi la Primăria Capitalei.

Potrivit europarlamentarului, PMP va avea candidați la sectoarele Capitalei, la Primăria Generală și liste complete de candidați la Consiliul General.

Singura problemă este o decizie a partidului. I-am informat că dacă au nevoie de serviciile mele sunt aici (…) Am discutat cu Eugen Tomac solicitându-i ca după ce definitivează listei de candidați să aibă în vedere și candidatura mea”, a afirmat Traian Băsescu, pentru Digi24.

În urmă cu câteva zile fostul șef al statului susținea că va candida doar dacă va fi nevoie de el.

Dacă va fi nevoie, o să o fac. Depinde care sunt evoluţiile. Dacă se va reuşi o alianţă corectă a forţelor de dreapta, sigur că PMP, care l-a susţinut pe Nicuşor Dan de la bun început, va fi în regulă, dar dacă va fi o alianţă în care să se spună, voi susţineţi-l pe Nicuşor Dan, dar noi nu suntem de acord cu liste comune la Consiliul General sau la sectoare, asta e bătaie de joc. Adică eu doar să susţin candidatul altcuiva, asta nu funcţionează şi atunci toate opţiunile sunt deschise pentru promovarea PMP”, afirma Traian Băsescu.
Fii social. Împărtășește știrile bune cu prietenii tăi!